Vi samarbejder på tværs af faggrupper

Byens VVS løser udover opgaver vedrørende alment VVS arbejde, også opgaver i forbindelse med større projekter.

Vi har, på grund af vores mange år i branchen, fået opbygget et stort netværk af solide samarbejdspartnere og er derfor i stand til at levere høj kvalitet til rimelige priser.

Hudevad leverer dansk producerede radiatorer. Vi forhandler Hudevads produkter pga. deres høje kvalitet og snart 90 år i branchen.

Nyder du kvalitet og velvære vil du elske AquaClean produkter. Særligt har mange forbrugere fået øjene op for det nye luksus toilet. Vi er forhandlere.

Vandhaner til alle behov
Forskellige design og funktioner betyder, at der er et hansgrohe-armatur for alle.

Et af branchens mest velkendte brands, der med deres brede sortiment og klassiske design passer ind i de fleste danskeres hjem. Vi forhandler Ifö’s produkter.

Gennem mange årtier har GROHE lanceret utallige innovative, designdrevne og prisvindende håndvask- og køkkenarmaturer.

Vores Schweiziske leverandør Laufen har solgt badeværelser siden 1892 og står derfor rigtig stærkt på markedet med deres unikke design.

Vores tyske leverandør af energibesparende gaskedler, oliekedler samt varmepumper. Vi samarbejder med Viessmann pga. af deres høje kvalitet.

Byens VVS er Vola certificerede hvilket vil sige at vi er i stand til at montere og installere Vola’s exceptionelt designede produkter. Vola er en klasse for sig.

Vi forhandler Danfoss Redan’s kvalitets produkter. Danfoss Redan er specialister indenfor fjernvarmeunits, varmevekslere og automatiseret fjernvarme.

Damixa er en stor international virksomhed som forhandler VVS artikler til køkken og bad. Vi samarbejder med Damixa så du kan få et flot og unikt design.

Dansani er indbegrebet af dansk design og høj kvalitet. Udover VVS produkter til badeværelset leverer de også badværelsesmøbler. Vi forhandler Dansani.